Welkom

 

Met ingang van 1 november 2019 is de winkel en studio GESLOTEN. Uiteraard blijf ik fotograferen……. zowel op locatie als bij je thuis.

Voor fotoshoots kun je me telefonisch bereiken op 06-24381604

 

Om te beginnen een stukje geschiedenis…… Vanaf 1982 was PAUL BOLK FOTOGRAFIE gevestigd aan de Nieuwstraat 12 te Sint-Michielsgestel, vanaf 2020 is hij werkend vanuit ‘s-Hertogenbosch. In deze ruim 38 jaar tijd heeft Paul Bolk zich ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde fotografen van Den Bosch en omstreken. Zijn werkgebied is dan ook niet beperkt tot de directe omgeving van ‘s-Hertogenbosch, maar ook ver daar buiten is hij regelmatig op pad tijdens zijn fotoshoots en reportages. Meerdere malen is zijn werk dan ook bekroond tijdens wedstrijden, wat een bevestiging van zijn kunnen is.

‘Binnen de fotografie vind ik het zeer belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen de fotograaf en de opdrachtgever. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de communicatie perfect verloopt, zowel voor, tijdens als na de opdracht. Ook beroepshouding en afspraken nakomen staan hoog bij mij aangeschreven. Fotografie is niet alleen fotograferen. Beroepshouding (-ethiek) is voor mij een belangrijk aspect. Ik vind het belangrijk hoe de fotograaf zich opstelt en omgaat met zijn klant en de wensen van deze klant’

In deze tijd van social media zijn ook wij zeer actief op Facebook (www.facebook.com/paulbolkfotografie), Instagram (bolkfoto) en Twitter (fotopaulbolk). Hier houden we je dagelijks op de hoogte van onze bezigheden en kun je ons recente fotowerk vinden.