Welkom

 

Vanaf 1 juni 2019 is de winkel op zaterdag GESLOTEN

Voor fotoshoots op zaterdag ben ik op afspraak beschikbaar

Om te beginnen een stukje geschiedenis…… Sinds 1982 is PAUL BOLK FOTOGRAFIE gevestigd aan de Nieuwstraat 12 te Sint-Michielsgestel. In deze ruim 36 jaar tijd heeft Paul Bolk zich ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde fotografen van Den Bosch en omstreken. Zijn werkgebied is dan ook niet beperkt tot de directe omgeving van Sint Michielsgestel, maar ook ver daar buiten is hij regelmatig op pad tijdens zijn foto-shoots en reportages. Meerdere malen is zijn werk dan ook bekroond tijdens wedstrijden, wat een bevestiging van zijn kunnen is.

‘Binnen de fotografie vind ik het zeer belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen de fotograaf en de opdrachtgever. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de communicatie perfect verloopt, zowel voor, tijdens als na de opdracht. Ook beroepshouding en afspraken nakomen staan hoog bij mij aangeschreven. Fotografie is niet alleen fotograferen. Beroepshouding (-ethiek) is voor mij een belangrijk aspect. Ik vind het belangrijk hoe de fotograaf zich opstelt en omgaat met zijn klant en de wensen van deze klant’

In deze tijd van social media zijn ook wij zeer actief op Facebook (www.facebook.com/paulbolkfotografie), Instagram (bolkfoto) en Twitter (fotopaulbolk). Hier houden we je dagelijks op de hoogte van onze bezigheden en kun je ons recente fotowerk vinden.

OPENINGSTIJDEN van de winkel en de studio zijn:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 u tot 12.30 u en van 13.30 u tot 18.00 u, Geen koopavond, zaterdag, zondag en maandag de hele dag GESLOTEN.

Telefoon: 073-5512233 bgg 06-24381604