Pasfoto’s

Natuurlijk zijn wij HET adres voor uw pasfoto’s!

Eisen aan de pasfoto voor rijbewijs, paspoort of ID-kaart

Ingewikkeld hè al die eisen voor pasfoto’s!? Mag mijn haar los, of moet het vast? Moet de pasfoto in kleur of zwart wit? En vooral die bril! Moet die nou op of af, want zonder bril lijk ik toch helemaal niet mezelf? Dagelijks hebben wij te maken met vragen en zorgen rondom pasfoto’s. Wij zijn gecertificeerd voor het maken van pasfoto’s voor officiële papieren volgens de wettelijk vastgestelde eisen.

Bij ons kunt u terecht voor goedgekeurde pasfoto’s voor officiële documenten, zoals paspoort, ID-kaart en rijbewijs. Daarnaast maken we pasfoto’s voor bedrijfspasjes, sportverenigingen, sollicitaties óf zomaar voor de leuk. Naast de pasfoto’s voor de Europese eisen, leveren wij ook pasfoto’s voor onder andere Amerikaanse paspoorten, en visa van over de hele wereld.

Ben je nog maar twee weken oud? Geen probleem! Neem je ouders mee naar onze winkel en wij maken een pasfoto die aan alle gestelde eisen voldoet. Ook zijn we makkelijk bereikbaar voor rolstoelen en voor een pasfoto kunt u in uw rolstoel blijven zitten. Als u slecht ter been bent kunnen we ook pasfoto’s bij u thuis maken of bijvoorbeeld in het verzorgingstehuis. Neem hiervoor contact met ons op.

U krijgt bij ons vier pasfoto’s, op de juiste maat uitgeknipt.  Bij de afwijkende maten voor de eerder genoemde Amerikaanse foto’s of andere visa ontvangt u altijd twee officiële pasfoto’s op een velletje.

U kunt bij ons binnenlopen tijdens openingstijden en hoeft geen afspraak te maken.

 

Tevens zijn wij aangesloten bij PHOCS, deze organisatie werkt samen met o.a. KPN, Ajax en Feyenoord voor het maken van ID-passen en seizoenkaarten.