Welkom

 

 

OPENINGSTIJDEN  van de winkel en studio zijn:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 u tot 12.30 u en van 13.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

LET OP!!!!  We hebben geen koopavond en maandag de hele dag gesloten.

 

 

Hallo! Welkom op mijn website!

Om te beginnen een stukje geschiedenis…… Sinds 1982 is PAUL BOLK FOTOGRAFIE gevestigd aan de Nieuwstraat 12 te Sint-Michielsgestel. In deze 35 jaar heeft Paul Bolk zich ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde fotografen van Den Bosch en omstreken. Zijn werkgebied is dan ook niet beperkt tot de directe omgeving van Sint Michielsgestel, maar ook ver daar buiten is hij regelmatig op pad tijdens fotoshoots en reportages. Meerdere malen is zijn werk bekroond tijdens wedstrijden, wat een bevestiging is van zijn kunnen.

‘Binnen de fotografie vind ik het zeer belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen de fotograaf en de opdrachtgever. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de communicatie perfect verloopt, zowel voor, tijdens als na de opdracht. Ook beroepshouding en afspraken nakomen staan hoog bij mij aangeschreven. Fotografie is niet alleen fotograferen. Beroepshouding (-ethiek) is voor mij een belangrijk aspect. Ik vind het belangrijk hoe de fotograaf zich opstelt en omgaat met zijn klant en de wensen van deze klant’

In deze tijd van social media zijn ook wij zeer actief op Facebook, Instagram en Twitter. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van onze bezigheden en kun je ons recente fotowerk vinden.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor goedgekeurde pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals rijbewijs, paspoort en ID.

Wist u dat wij ook pasfoto’s op lokatie (thuis, verzorgingshuis, enz) maken? Bel ons voor een afspraak of meer informatie op 073-5512233 of 06-24381604

 

 

 

logo-site   rond.nl

 

fotodesigners

oie_transparent

 

Photo Card Service (PhoCS) heeft een totaalpakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto’s.
Met behulp van de krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en de flexibele instelling maakt PhoCS het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren.

Zo maakt PhoCS alle digitale pasfoto’s voor diverse bedrijven uit de top 200 ranking in het bedrijfsleven.
PhoCS verzorgt voor u ook de uitnodigingen en de verificatie van de personen waarvan de foto gemaakt dient te worden.
De oplossing is geschikt voor elke bedrijfstak, overheidsinstelling en sportorganisatie die een middel hanteert voor fysieke legitimatie zoals een company card, loyalty- of sportpas.

PhoCS heeft voor het maken van de digitale foto op dit moment meer dan 350 pasfotostudio’s onder contract om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.