Welkom

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!

Koningsdag, vrijdag 27, april en Bevrijdingsdag, zaterdag 5 mei, GESLOTEN!

 

 

 

OPENINGSTIJDEN  van de winkel en studio zijn:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 u tot 12.30 u en van 13.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

LET OP!!!!  We hebben geen koopavond en maandag de hele dag gesloten.

Weet je dat u bij ons ook terecht kunt voor uw digitale fotoafdrukken, DIRECT KLAAR!!!

Hallo! Welkom op mijn website!

Om te beginnen een stukje geschiedenis…… Sinds 1982 is PAUL BOLK FOTOGRAFIE gevestigd aan de Nieuwstraat 12 te Sint-Michielsgestel. In deze 36 jaar heeft Paul Bolk zich ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde fotografen van Den Bosch en omstreken. Zijn werkgebied is dan ook niet beperkt tot de directe omgeving van Sint Michielsgestel, maar ook ver daar buiten is hij regelmatig op pad tijdens fotoshoots en reportages. Meerdere malen is zijn werk bekroond tijdens wedstrijden, wat een bevestiging is van zijn kunnen.

‘Binnen de fotografie vind ik het zeer belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen de fotograaf en de opdrachtgever. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de communicatie perfect verloopt, zowel voor, tijdens als na de opdracht. Ook beroepshouding en afspraken nakomen staan hoog bij mij aangeschreven. Fotografie is niet alleen fotograferen. Beroepshouding (-ethiek) is voor mij een belangrijk aspect. Ik vind het belangrijk hoe de fotograaf zich opstelt en omgaat met zijn klant en de wensen van deze klant’

In deze tijd van social media zijn ook wij zeer actief op Facebook, Instagram en Twitter. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van onze bezigheden en kun je ons recente fotowerk vinden.

 

 

logo-site   rond.nl