Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie

Wij zijn al jaren aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, waar alleen gespecialiseerde huwelijksfotografen bij aangesloten zijn. Dat is voor onze bruidsfotografen de zekerheid van een perfect verzorgde huwelijksreportage, van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd, geheel naar jullie wensen en ideeën.

Neem geen genoegen met minder, dat doen wij ook niet!

Beleef de mooiste dag van jullie steeds weer opnieuw met een huwelijksreportage van Paul Bolk

Wij laten jullie graag zien hoe we te werk gaan en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Maak een afspraak en kom gerust eens langs om de mooiste dag van jullie leven door te nemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jullie eventueel ook voorzien van een aantal tips.

Je kunt me tijdens de openingstijden van de winkel bereiken op 073-5512233, een email sturen kan natuurlijk ook: info@paulbolk.nl

Trouwen, wat kost nou een huwelijksreportage?

Het maken van een huwelijksreportage is meer dan een aantal keren op de knop te drukken. Het verwerken van de gemaakte foto’s kost veel tijd. Alle opnames die gemaakt worden, krijgen bewerkingen zodat iedere foto een kunstwerk op zich wordt. Al zijn de huidige camera’s nog zo geavanceerd, ze zijn naar mijn mening nooit goed genoeg om direct afgedrukt te worden. Net zoals negatieven vroeger niet perfect waren, is een digitaal bestand dat ook niet.

Om die reden steek ik veel tijd in de bewerking van de gemaakte foto’s. De uiteindelijke foto’s zijn dan ook van de hoogste kwaliteit, zonder storende onderdelen en optimaal gemaakt voor afdrukken. Om die reden verschillen mijn foto’s in kwaliteit van de grote massa fotografen!

Iedere trouwerij is anders van opzet en daarmee ook de tijd die ik bezig ben met het fotograferen en het verwerken van de gemaakte foto’s. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor het leveren van de trouwreportage.

Standaard prijzen zijn daardoor simpelweg niet te geven en daarom maak ik graag een offerte op maat.